Gyeon Q² Syncro – 100ml

De Gyeon Q² Syncro is de eerste coating met topcoat die verkrijgbaar is voor iedereen. Q² Syncro bestaat uit de vernieuwde Q² Mohs met Q² Skin topcoat. Deze combinatie biedt ongekende hardheid, duurzaamheid en water- en vuilafstotendheid. Q² Mohs is de hardste beschermende coating die tot nu toe gemaakt is. Een gemiddelde autolak is 3-4 Mohs hard. Q² Mohs voegt daar 3H aan toe, waardoor de combinatie extreem bestand is tegen krassen, ontsieringen en vervaging. Door de hardheid van de coating wordt de kwaliteit van de lak langer beschermd. Zo bescherm je bijvoorbeeld het kostbare resultaat van een lakherstelbehandeling.

De Q² Mohs coating geeft een diep, glanzend resultaat, zorgt voor een wetlook en een natuurlijk stralende lak. Na twee of drie lagen Q² Mohs wordt Q² Skin aangebracht. Deze dikke coating vormt een permanente verbinding met Q² Mohs voor extra duurzaamheid en wetlook. Q² Skin geeft bijzonder snelle beading en sheeting op het lakwerk!

217,00

Uitverkocht

Gyeon Q² Syncro – 100ml

Beschrijving

De meest geavanceerde keramische coating voor liefhebbers en detailleringsprofessionals.

De verfijnde 2-fasen formule levert geweldige resultaten met een minimum aan inspanning. Q² Syncro biedt ongelooflijke slickness en repellency. De Q² Mohs basis biedt hardheid en aanzienlijke duurzaamheid. Q² Skin is een dikke en flexibele toplaag die geweldige zelfreinigende capaciteiten biedt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gyeon Q² Syncro – 100ml” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *